HANDLEDNING

VARFÖR HANDLEDNING?
Du jobbar med en text eller ett längre projekt. Du har ännu inget komplett utkast, men du känner att du behöver stöd och feedback i ditt fortsatta arbete.

OM MIG SOM HANDLEDARE
Jag jobbar som författare, skrivpedagog och lektör åt förlag och privatpersoner. Jag har gått en tvåårig författarutbildning och en ettårig skrivpedagogutbildning på Skurups folkhögskola och har många års erfarenhet av lektörsarbete, textanalys och textsamtal. På flera av mina kurser ingår handledning i olika former. Att läsa andras texter, att tillåtas kliva in i andras skrivprojekt och vistas där ett slag, är bland det roligaste jag vet.

HANDLEDNING PÅ VAD?
Det beror helt på vad det är du vill ha hjälp med. Du kanske vill ha respons på ett textavsnitt eller ditt projekt på idéstadiet. Du kanske vill stämma av och få hjälp med dina karaktärers egenskaper och utveckling, att skriva en synopsis eller skapa en fungerande dramaturgi. Eller så behöver du prata om din skrivprocess eller få stöd i att planera ditt projekt.

HUR FUNKAR DET?
Du kontaktar mig och skriver några rader om vad du jobbar med och vad du behöver hjälp med. Utifrån detta lägger vi tillsammans upp en plan och påbörjar ett samarbete där din text, ditt projekt eller din skrivprocess står i centrum.
Om du bor i eller omkring Göteborg kanske vi börjar med att träffas över en fika. Annars kommunicerar vi via mejl och telefon.

VAD KOSTAR DET?
Mitt arvode som handledare är 520 kr per timme inklusive moms.
Vi kommer tillsammans överens om hur jag ska använda tiden (läsning, respons, textsamtal, mm).
Jag skickar alltid en offert och stämmer av alla kostnader i förväg.

Fyll i formuläret nedan (eller mejla mig på johan@johancarle.se) om du är intresserad av handledning.
Jag svarar inom 48 timmar.

    Share